Haber

100. Yılımızı Kutlayan Naci Görür, “Oy Verme Yetkiniz Var” Dedi ve Deprem Uyarısında Bulundu

Bilimler Akademisi üyesi ve jeolog Prof. Dr. Naci Görür, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir paylaşım yaptı. ‘En büyük bayramımız kutlu olsun’ diyen Görür, ‘Oy yetkisi sizin elinizde’ diyerek vatandaşlara seslendi.

Prof. Dr. Naci Görür, özellikle Kahramanmaraş depreminin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Görür, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili derinden etkileyen deprem konusunda önceden uyarıda bulunduğunu belirtti. Depremin ardından olası bir Marmara depremi konusunda uyarılarda bulunmaya devam etti.

Naci Görür, son açıklamalarında “Marmara Bölgesi’nde deprem olur mu olmaz mı onu bir kenara bırakalım.”

Görür, “Bilimsel gerçek bu depremin olacağıdır.” depremin büyüklüğünün 7 ve üzerinde olacağını belirtti. Depremin şiddetinin 9 olabileceğinin altını çizdi.

Prof. Dr. Naci Görür son olarak “En büyük bayramımız kutlu olsun” diyerek Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladı.

Naci Görür, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Arkadaşlar en büyük bayramınız kutlu olsun. Ulu liderimize ve tüm milletimize selam olsun. Cumhuriyet’ten çok şey bekliyoruz ama en önemlisi DEPREME DAYANIKLI bir Türkiye’dir. Cumhuriyetimizin 100. yılında insanlarımızın artık ölmemesini sağlayalım. Depreme dayanıklı şehirler yaratmayı başaralım. DEPREME DAYANIKLI ŞEHİRLERİN NASIL İNŞA EDİLECEĞİNİ BİLİYORUZ.

“Depreme ilişkin plan ve programı olmayan, bu konuda ciddi olmayan hiçbir partiye oy vermeyin.”

Naci Görür, vatandaşların oy hakkına sahip olduğunun altını çizerek şu ifadeleri ekledi;

Yeter ki DEVLETİMİZ talep etsin, SİZ TALEP EDİN VE DENETİM VE KONTROL GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN. Bunları yapmak sorun değil. OY YETKİSİ SİZİN. Depremle ilgili planı ve programı olmayan, bu konuda önemi olmayan hiçbir partiye oy vermeyin. Sevgiler.

??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu