Haber

AK Parti Adana’da Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Muhalefet partilerinden biri ‘Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nı yerine koyacağız’ dedi. Ben de şunu söylüyorum: Bakın, biz Adana’dayız, buradayız, “Biz hepinize yeteriz ve hepinizi yerli yerine koymaya hazırız, kararlıyız” dedi.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Adana’da tanıtıldı. Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Adana milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefet partilerini eleştirdi. Çelik, “Muhalefet partilerinden biri çıkıp ‘Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nı yerine koyacağız’ dedi. O yüzden ‘Yerlerine koyacağız’ diyenlere söylüyorum. Bakın, biz Adana’dayız. Biz buradayız. Biz hepinize yeteriz ve hepinizi yerinize koymaya hazırız, biz buradayız. 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta ne diyorlardı? ‘Anketlere göre Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak.’ Diyordu ki, Adana ne diyordu, ‘Biz Sayın Kemal’i Sayın Kemal yapmaya hazırız’ diyordu, şimdi başkanları gitti, başka bir başkan geldi, ama yine ayakta kalabilmek için her türlü hesabı yapıyorlar. Terörü destekleyenlerle, terörle iş birliği içinde olanlarla ittifakları var, “Bu işin içine giriyorlar” dedi.

“Cumhur İttifakı üyeleri olarak bu yolda güçlü ve kararlı bir şekilde yürüyeceğiz.”

Kararlılıkla yürüdüklerini vurgulayan Çelik, “Ne yaparlarsa yapsınlar. Bizler Cumhur İttifakı üyeleri olarak, başta Adana olmak üzere Türkiye’nin her yerinde bu yolda güçlü ve kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Yerel seçimlerde genel seçimlerde imzamızı yerel seçimlerde daha büyük bir başarı dalgasına dönüştüreceğiz ve bunun sonucunda da Mart gecesi Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçemizi Cumhurbaşkanımızın huzuruna sunacağız. 31. İnşallah 31 Mart gecesi değerli büyüğümüz Devlet Bahçeli’ye, Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçesinin Cumhur İttifakı altında olduğunun müjdesini vereceğiz, “Vereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti adayları tanıtıldı. Adaylar şu şekilde:

“Yüreğir Belediye Başkanı Adayı Halil Nacar, Seyhan Belediye Başkanı Erdal Hatipoğlu, Çukurova Belediye Başkanı Adayı Firdevs Cingözler, Sarıçam Belediye Başkanı Adayı Bilal Uludağ, Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik, Karaisalı Belediye Başkanı Adayı Bekir Şimşek, Ceyhan Belediye Başkanı Adayı Erol Kahraman, Yumurtalık Belediye Başkanı Adayı Aydın Kütükoğlu, Feke Belediye Başkanı Adayı Ahmet Şener, Pozantı Belediye Başkanı Adayı Ali Avan, Kozan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Atlı, İmamoğlu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Aydın Kangur, Tufanbeyli Belediye Başkanı Adayı Tufan Keçe, Karataş Belediye Başkanı Adayı Necip Topuz.” – ADANA

kemah-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu