Haber

Altaylı futbolculardan ortak mesaj: Ulu çınar ağacını yalnız bırakmayın

1. Lig’de son 3 maçını kazanarak küme düşmekten umutlu olan Altay’ın oyuncuları, kulüpte yaşanan mali sorunlara dikkat çekmek için ortak açıklama yayınlayarak destek çağrısında bulundu.

Siyah beyazlı oyuncular, “Sezon başından bu yana kulübümüzün ayakta kalması için fedakarlıklar yapıyoruz. Ancak maddi ve manevi olarak sürekli eksik kalıyoruz. 110’uncu yaşını kutlayan bu büyük çınar ağacının yıkılması bizi derinden üzüyor. yıl dönümü, yalnız kaldı. Aidiyetimizi, kalplerimizi hep birlikte gösteriyoruz, büyüklüğümüzü gösteriyoruz.” “Çınar ağacını yaşatmak için mücadele veriyoruz. Camia olarak maddi ve manevi olarak kulübümüzün etrafında toplanıp, her zaman bir bütün olarak bir arada olmaktan başka çıkış yolumuzun olmadığını hatırlatmak istiyoruz” dedi.

Altaylı futbolcuların açıklamasının devamı şöyle: “Son 3 maçta yakaladığımız sinerjinin, takım içindeki aile ortamının ve ulu çınar ağacını yaşatma isteğimizin göz ardı edilmesini kabul etmiyoruz. Tüm camiamızdan maddi ve manevi destek beklediğimizin bilinmesini istiyor ve acilen harekete geçmenin değerini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Liderimiz Süleyman Özkaral, “Şeffaflığı, iyi niyeti ve neyin ne olduğunu çok iyi bilen insanlar olarak. O bizim ve kulübümüz için yaptı, sizlerden de ona destek olmanızı ve bu yolda yalnız bırakılmamanızı rica ediyoruz. Bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyor, ulu çınar ağacının yaşatılarak yeniden ayağa kaldırılarak hak ettiği yere getirilmesi konusunda bize destek olmanızı rica ediyoruz. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu