Dünya

C. Ronaldo’nun FIFA 23 Reyting Puanı Düştü

dünyanın en ünlü futbolcularından biri Cristiano RonaldoSuudi Arabistan’ın geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurduğu El-Nassr Futbol kulübüne transfer oldu. Manchester United ve Portekiz milli takımındaki performanslarının ardından elit futbolu Al-Nassr’a bıraktı. Daha Al-Nassr formasıyla Suudi Arabistan’a 200 milyon Euro’luk kontratla giden C.Ronaldo. FIFA 23 tarafından azarlandı.

Ünlü oyuncunun Dünya Kupası’ndaki kötü performansı ve Suudi Arabistan Pro Ligi’ne gitmesinin ardından FIFA 23’te reytingi 90 puan oldu. 88’e düştü.

C.Ronaldo’nun bazı özellikleri düşürüldü.

C. Ronaldo’nun genel reytingi şu anda 88. Bu, FIFA 23’ün Eylül ayında piyasaya sürüldüğü zamandan 2 puan daha az. Ancak bundan daha da önemlisi, Ronaldo’nun bazı özel özelliklerinin oldukça azaltılmış olması. Örneğin top sürme 84’ten 3 sayı düşürülerek 81’e düşürüldü. 37 yaşındaki oyuncu dayanıklılık 74’ten 70’e düşürüldü.

Messi’de azalma yok.

Yıllar boyunca Messi ve C. Ronaldo arasında her zaman bir rekabet olmuştur. Yakın istatistikleriyle sürekli birbirine meydan okuyan bu iki isim arasındaki fark FIFA serisine göre açıldı. çünkü Messi’nin FIFA 23 reytingi 91’de kaldı.Messi’nin Dünya Kupası’ndaki performansı düşünüldüğünde bu reytingde kalması şaşırtıcı değil.

C. Ronaldo’nun reytinginin düşürülmesi doğru bir karar mı?

Tabii ki, bunu duymak C. Ronaldo taraftarları için üzücü. Yine de C.Ronaldo 37 yaşında ve yaşına göre hala oldukça iddialı bir reytinge sahip..(Messi henüz 35 yaşında) Tabii bu puan düşüşüne tam olarak neyin sebep olduğu bilinmiyor.

Ronaldo, Dünya Kupası’nda beklentilerin altında performans gösterdi. Muhtemelen skordaki bu düşüş Sadece Dünya Kupası’nı da kapsayabilir.Yani Ronaldo Al-Nassr’da oynamaya başladığında yine reyting puanlarında düşüş görebiliriz.

Elbette bu C. Ronaldo için bir son olmayabilir.

Kendi sınırlarını zorlamasıyla tanınan ünlü oyuncu için Al-Nassr’a gitmek bir son olmayabilir. Buradaki performansıyla Avrupa’ya dönebilirve birkaç yıl daha üst seviyede futbol oynayabilir.

habercaykara.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu