Haber

Çeşme’de kavşakta meydana gelen kazanın ardından küfürler yağdı.

İZMİR’in Çeşme ilçesinde tatil yapan Halil İbrahim Çelik (25), kavşakta otomobiliyle sola dönüş yapmak üzere manevra yaptığı sırada, arkasındaki 2 araçla kaza yaptı. Kazadan kendisini sorumlu tutan sürücülerden birinin 3 arkadaşıyla birlikte araca çarptığını ve küfürler savurduğunu öne süren Çelik, karakola giderek şikayetçi oldu. Çelik o anları cep telefonuyla kaydetti.

Olay, 18 Temmuz günü saat 19.00 sıralarında Ilıca Kavşağı’nda meydana geldi. Bursa’da ikamet eden ve e-ticaretle uğraşan Halil İbrahim Çelik, 15 Temmuz’da tatil için Çeşme’ye geldi. Olay günü Çeşme ilçe merkezinden Alaçatı Plajı’na gitmek üzere 34 BFV 519 plakalı otomobille yola çıkan Çelik, Ilıca Kavşağı’na gelince yavaşladı. Çelik sola dönmek için manevra yaparken arkasındaki araçlardan biri diğerine çarptı. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

İddiaya göre kazaya karışan sürücülerden biri; Halil İbrahim Çelik’i yavaşlatmak ve kazaya neden olmakla suçlayarak tepki gösterdi. Bu sırada sürücünün 3 arkadaşı araçtan inerek Çelik’in arabasına küfürler savurarak çarpmaya başladı. Aracının kapısını açmayan ve aracından inmeyen Çelik, o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydetti. Polise şikayette bulunacağını söyleyen Çelik, tepkiler büyüyünce hızla uzaklaştı. Çelik karakola giderek şikayetçi oldu.

Halil İbrahim Çelik, yaşananları anlatarak, “Kavşakta yavaşlayıp sola dönüş sinyali verdim. Önümdeki aracın şoförü onları sakinleştirmeye çalışsa da başaramadılar. Turizm kentinde trollük yapıyorlar. Bir an önce yakalanıp cezalandırılmalarını istiyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu