Haber

Fenomen Rabia Toprak iddialara yanıt verdi: Umreye gitmedim, estetik ameliyat olmadım

Engin ve Dilan Polat’ın ameliyatının ardından tüm gözler lüks yaşamlarını Instagram hesaplarından yayınlayan fenomenlerin üzerinde oldu. Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz ve Şuheda Kaya’nın ardından Rabia Toprak, 2020 yılında paylaştığı yemek videolarıyla ünlendikten sonra değişen hayatıyla gündem oldu.

‘YAYINLARIMI İZNİM OLMADAN YAYINLAYANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM’

Çok sayıda ev ve işyerinin sahibi olduğu iddia edilen Toprak, yaptığı açıklamada söylentileri yalanlayarak dava açacağını söyledi. Toprak’ın 2021 yılında Dubai’ye yaptığı seyahatin ardından dokuma atölyesi kurduğu ve çok sayıda ofis, araba ve rezidansın bulunduğu iddia edildi.

Polat operasyonunun ardından Instagram hesabından bazı paylaşımlarını sildiği iddia edilen Toprak, şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili takipçilerimiz, sosyal medya hesaplarım üzerinden yaptığım paylaşımlar kişisel bilgilerimi içerdiğinden, bu paylaşımların iznim olmadan 3. kişilerce paylaşılması, KVK Kanunu’nun 136. maddesi kapsamında Kişisel Verilerin Başkalarına Verilmesi, Yayılması veya El konulması suçunu oluşturur. Öte yandan sosyal medya hesaplarım üzerinden de yapmış olduğum paylaşımların altına yazılan hakaret niteliğindeki yorumlar, Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi kapsamında hakaret suçunu teşkil etmektedir. Söz konusu hataları yapan kişiler hakkında avukatım aracılığıyla suç duyurusunda bulunulacaktır” dedi.

Rabia Toprak, umreye gittiği ve estetik ameliyat olduğu iddiasını yalanlayarak, “Umreye gitmedim. Tüp mide ameliyatı dışında herhangi bir işlem yaptırmadım” dedi. (HABER MERKEZİ)

haber-germencik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu