Ekonomi

Gaziantep Oda ve Borsa Başkanları TOBB Genel Kurulunda Önemli Görevlere Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda Gaziantep oda ve borsa başkanları büyük bir başarıyla önemli görevlere seçildi. Gaziantep’in iş dünyasındaki temsili artarken, oda ve borsa liderleri de yeni misyonlarıyla ülke ve bölge ekonomisinin gelişmesinde ve büyümesinde çok daha aktif rol alacak.

TOBB Lideri M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gaziantep’ten TOBB delegeleri ve Türkiye’nin 81 ilinden 365 oda/borsa delegesinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul, Ankara TOBB ekonomive Teknoloji Üniversitesi Toplantı Salonu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep’in ağırlığını hissettirdiği seçilmiş Genel Kurul’da TOBB Yönetim Kurulu ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sani Konukoğlu bir araya geldi. Ünverdi bir kez daha TOBB Sanayi Odaları Başkan Yardımcısı, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi, Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve İslahiye Ticaret Odası (İSTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin oldu. Türkmen. Daireler Kurulu üyeliğine seçildiler.

Gaziantep adına üst düzey temsilin artırılmasının değerine vurgu yapan liderler, ülkeye, bölgeye ve Gaziantep’e daha fazla hizmet etme fırsatı yakalamış olmanın sevindirici olduğunu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, 27. Dönem Gaziantep Milletvekili’ne teşekkür etti. ve bir önceki dönem TOBB Başkan Yardımcısı. A. Nejat Koçer ve Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na bu sürecin yürütülmesinde birleştirici çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu