Haber

Muratapaşa’da kritik rövanş

Kadınlar Voleybol 1. Ligi 16. hafta maçında Muratpaşa Belediyespor, Edremit Belediye Altınoluk’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında rakibine 3-1 mağlup olan Muratpaşa, rövanş maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ligde geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Karşıyaka’ya 3-1 mağlup olan Muratpaşa, play-off serisinde kalma mücadelesinde ligin 16. haftasının en kritik maçlarından birini oynuyor. Ligde 30 puanla 4. sırada yer alan Muratpaşa Sultanları, 34 puanla 3. sırada yer alan Edremit Belediyesi Altınoluk’u konuk edecek. 29 Ocak Pazar günü Süleyman Petmen SporKarşılaşma salonda oynanacak ve saat 16:00’da başlayacak.

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 3-1’lik setlerle kaybeden Muratpaşa, rövanşı alıp Sultanlar Ligi’ne gidecek takımın belirleneceği play-off serisine rahatlıkla geçmenin hesabını yapıyor. . Başantrenör Ali Kamberoğlu, lider Göztepe’yi 3-2 mağlup ettikten sonra İzmir deplasmanında Karşıyaka’ya beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Taraftarımızın da desteğiyle galip geleceğimize inanıyorum” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu