Ekonomi

PolyPid 4. çeyrek ve 2023 tam yıl finansallarını 14 Şubat’ta açıklayacak

PETACH TIKVA, İsrail – PolyPid Ltd. (NASDAQ:PYPD), 14 Şubat 2024 Çarşamba günü ABD finans piyasaları açılışından önce 2023’ün dördüncü çeyreğine ve tüm yılına ilişkin mali sonuçları ve operasyonel önemli gelişmeleri açıklamayı planladığını duyurdu. Duyurunun ardından, şirket, bu sonuçları tartışmak ve iş operasyonlarını güncellemek için Doğu Saati ile sabah 8:30’da bir konferans görüşmesi ve web yayını düzenleyecek.

PolyPid, terapötiklerin lokal, kontrollü ve sürekli salınımını sağlayan tescilli PLEX (Polimer-Lipid Kapsülleme matrisiX) teknolojisi aracılığıyla cerrahi sonuçların iyileştirilmesinde uzmanlaşmıştır. Şirketin önde gelen ilaç adayı D-PLEX100, şu anda karın kolorektal ameliyatlarından sonra cerrahi alan enfeksiyonlarını önlemeyi amaçlayan bir Faz 3 klinik denemesindedir.

PolyPid, D-PLEX100’e ek olarak, başlangıçta glioblastoma odaklı katı tümörlerin tedavisini hedefleyen klinik öncesi programı OncoPLEX’i de geliştiriyor.

Yaklaşan konferans görüşmesi ve web yayını, yatırımcılara ve ilgili taraflara PolyPid’in performansı ve stratejik yönü hakkında bilgi edinme fırsatı sağlayacak. Katılımcıların, konferans görüşmesi başlamadan en az beş dakika önce kayıt yaptırmaları önerilir. Şirket, soru sormak istemeyenler için web yayınını dinlemenizi öneriyor.

PolyPid’in ilaç dağıtımına yaklaşımı, her zaman hedeflenen ilaç dağıtımı yoluyla ameliyat sonrası hasta sonuçlarını iyileştirmeyi amaçlayan araştırma ve geliştirme çabalarının değerli bir bölümünü temsil eder.

Bu duyuruda yer alan bilgiler PolyPid Ltd. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu