Ekonomi

Shiba Inu ekosistemi Shibarium ile genişlemeye devam ediyor

Investing.com – Shibarium, Shiba InuEkosistemin bir memecoin projesinden, alanın önde gelen Blockchain ağlarından birine dönüştürülmesi amacıyla hızla benimseniyor.

Ölçeklendirme açısından blockchain sisteminin değerli bir unsuru olan Layer-2 ağları, ana ağa göre daha hızlı ve daha düşük maliyetli işlemler gerçekleştirerek kripto ağlarında işlevselliği arttırmaktadır. Shiba Inu ağı için geliştirilen Shibarium platformu da benzer işlevselliği sürdürüyor.

En son veriler Şibaryum 500 bine yakın cüzdanı olduğunu gösteriyor. Ayrıca toplam işlem sayısı 628 bini aşarken katman-2 ağı da bu işlemleri 5 saniye gibi kısa bir sürede işlediği için yüksek performans gösteriyor.

Sorunlu bir lansmanın ardından gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra tekrar hayata geçirilen Shibarium, görünüşe göre yoluna emin adımlarla ve sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Uzmanlar, katman-2 ağının verimli bir şekilde çalışmaya devam etmesi ve istikrarlı hale gelmesi durumunda Shiba Inu ekosistemi için önemli bir destek noktası olacağına inanıyor.

Robinhood, SHIB’in en büyük holding yatırımcılarından biri oldu

Shibarium ile ilgili olumlu haberler gelmeye devam ederken ekosistemin kripto varlığı SHIB token’a talep devam ediyor. Son olarak Arkham Intelligence, kripto ticaret platformu soygunculuk 14 trilyon SHIB alımıyla portföyünü 34 trilyon SHIB’e çıkardığı bildirildi. Geçtiğimiz ay SHIB varlıklarını hızla artıran Robinhood’un şu anda 280 milyon dolara yakın SHIB’e sahip olduğu biliniyor.

SHIB’in kısa sürede varlıklarını %70 oranında artırmasının ardından ticaret platformu, varlığın en büyük yatırımcılarından biri haline geldi. Ayrıca Robinhood’un SHIB’e olan ilgisinin artması Shibarium’un yeniden lansmanına denk geldi. Ayrıca saygın kripto para alım satım platformları arasında yer alan Robinhood, en büyük 5. platformdur. Ethereum sahibi olduğu anlaşılıyor. Platformda ayrıca şu anda 3,2 milyar dolar değerinde 122.412 varlık bulunuyor. bitcoinvarlığı var.

SHIB tokeninde son durum

SHIB tokeni ise ağustos ortasındaki düşüşten bu yana bant hareketini sürdürdü. Bu haftaki volatilitede ortalamanın altında bir salınım sergileyen SHIB, haftanın ilk iki gününde %4 artışla 0,0000083 dolara kadar ulaşırken, genel piyasa düşüşüyle ​​birlikte son 48 saatte yaklaşık %5 kayıpla istikrara kavuştu. 0,000008 doların biraz altında.

Shibarium ağındaki olumlu gelişmelerin şu anda SHIB piyasasında fiyatlanmadığı görülürken, olumlu etkinin orta vadede etkili olabileceği iddia ediliyor.

haberaltintas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu