Haber

Vincenzo Montella’dan depremzedeler için yardım çağrısı

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vicenzo Montella, deprem felaketinde evini kaybeden insanlara yardım çağrısında bulundu.

Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, Türkiye’de yaşanan depremleri ve sonrasında yaşananları İtalyan basınına anlattı. Dün gece Hatay’da meydana gelen sarsıntıların ardından konuşan Montella, “Burada insanlar sokağa döküldü ve şimdiden yaşanan büyük korkuya bir yenisi daha eklendi.”

Depremzedeler için de yardım çağrısında bulunan İtalyan teknik adam, “İnsanların yardım edeceğinden eminim. Bu yardımın asıl amacı depremde evini kaybeden insanlar için prefabrik evlerin yapılması olacak. Belediye bir proje belirledi” dedi. prefabrik evler için yer var ve bu evlerden oraya yapılacak” dedi.

Montella, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından kurduğu hayır kurumu aracılığıyla, afetten etkilenen vatandaşların barınması için prefabrik evlerin yapılması ve ailelerini kaybeden çocukların eğitim giderlerinin karşılanması için bağış topluyor. – İSTANBUL

haber-lice.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu