Ekonomi

West Palm Beach, yüksek maaşlı işlerin bulunduğu yeni bir finans merkezi olarak ortaya çıkıyor

BATI PALMİYE PLAJI –

West Palm Beach, zenginlik yaratmayı teşvik eden ve yüksek maaşlı istihdam fırsatları yaratan finans şirketlerinin akını nedeniyle sıklıkla Wall Street South olarak anılan gelişen bir finans merkezi olarak biliniyor. Bu değişim New York ve Chicago gibi yerleşik finans merkezlerine meydan okuyor ve şehri yatırımcılar için cazip bir alternatif olarak konumlandırıyor.

CBS12’den Lauren Olesky bugün John Jannarone ile şehrin sermaye oluşumu ve işletme finansmanındaki hızlı büyümesi hakkında konuştu. Konuşmada finans şirketlerinin gelişinin yerel ekonomi üzerinde yaratacağı önemli etki vurgulandı.

West Palm Beach’in dönüşümü geçen Çarşamba günkü Palm Beach CorpGov Forumunun da odak noktasıydı. NYSE, Goodmans LLP ve Goldman Sachs’ın ortak ev sahipliği yaptığı etkinlik, özel sermaye değeri yaratma, 2024’te yaklaşan kozmik temsil dönemi, sağlık sektörü segmenti trendleri ve gelecekteki manzara gibi kritik konuları tartışmak üzere çeşitli sektörlerden uzmanları bir araya getirdi. SPAC’ler ve halka arzlar için.

Goodmans LLP’den hukuk uzmanları Jonathan Feldman ve BTIG’den Edward Kovary, bu eğilimin olumlu ekonomik etkilerinin altını çizdi. West Palm Beach, finans sektöründen değerli oyuncuları çekmeye devam ederken, sakinlerine sadece sermaye artışı değil aynı zamanda sürdürülebilir kariyer fırsatları da vaat ediyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

gevashaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu