Yaşam

YSL BEAUTY’NİN GLOBAL MARKA ELÇİSİ AUSTIN BUTLER!

Kuşağının en saygın oyuncularından, en saygın yönetmenlerle çalışmış, Altın Küre ve BAFTA ödülleri kazanmış Amerikalı yükselen yıldız Austin Butler, “YSL Beauty ailesine katılmam teklif edildiğinde çok onur duydum. Son birkaç yıldır M. Saint Laurent’i tanıyan insanlarla iletişim halindeyim.” Etiketleri kırdı. O bir asiydi ve bu özelliğini seviyorum. Onun başlattığı mirasın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.” diyor.

YSL Beauty International Genel Müdürü Stephan Bezy; “YSL Beauty’nin yeni erkeksi vizyonunu somutlaştıracak bir figür ararken, bizim için Austin Butler’dan daha iyi bir seçim olamaz. Hem bir sanatçı hem de bir insan olarak, markamızın bahsettiği maliyetler, erkek olmanın ne anlama geldiğinin çağdaş bir temsili olan MYSLF aracılığıyladır. Birçok yönünü kucaklayarak, bireyselliğini cömertçe ve iddialı bir şekilde kucaklıyor. Bu nedenle Austin Butler’ı YSL Beauty’nin en yeni koku elçisi olarak ağırlamaktan gurur duyuyoruz.”

Reklam sineması, ilk ticari projeleri için bir araya gelen yetenekli ve ödüllü iki gencin ortasındaki karşılaşmayı gözler önüne serer. Titane sinemasıyla Altın Palmiye kazanan Julia Ducournau, güçlü ve filtresiz manzaralarıyla tanınan, kuşağının en umut verici yönetmenlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Lüks ve hazzın görsel kodlarını yayan çarpıcı ve sağlam bir estetikle çekilen -dönüştürücü ve dinamik- sinema, Austin Butler’ın onu oluşturan tüm benlikleri cisimleştirdiği duygusal bir hikaye anlatıyor.

Kampanya, New Yorklu bir fotoğrafçı olan Gray Sorrenti tarafından çekildi: “Benim için erkeklik en iyi özgüven, incelik, kibarlık ve zarafetle tanımlanır. Austin Butler’ın tamamını temsil eden özellikler. Onunla çalışmak kusursuz bir deneyimdi. Açık fikirli, cömert ve çok eğlenceliydi. Onu çekmek gerçek bir zevkti.”

Film, 22 Ağustos’ta @yslbeauty Instagram hesabında yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu