Haber

Gebze’de işe gitmek için evinden çıkan kişi saldırıya uğradı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde işine gitmek üzere evinden çıkan Ümit Temek, aracına binen bir kişinin saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 3 şüphelinin ticari taksiyle gelerek Temek’in evinin önünde 40 dakika beklediği, çevreyi izlediği ve bir şüphelinin Ümit Temek’in aracına bindiği anlar görülüyor.

Olay, 19 Ocak’ta Barış Mahallesi’ndeki bir sitenin önünde meydana geldi. Sabah işe gitmek üzere yola çıkan Ümit Temek’in (36) aracı, tanımadığı kişiler tarafından engellendi. İddiaya göre şüphelilerden biri otomobile binerek Temek’i sopayla dövdü. Daha sonra şahıslar olay yerinden kaçtı. Saldırı sonucu yaralanan Temek, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şüphelilerin 3 kişi olduğu, ticari taksiyle olay yerine geldikleri, 2 kişinin çevreyi gözetlediği sırada diğerinin Temek’i darp ettiği iddia edildi.

40 dakika beklediler

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saat 07.50 sıralarında Ümit Temek’in arabasının önüne ticari taksinin park ettiği, insanların çevreyi kontrol ederek Ümit Temek’i beklediği görüldü. Görüntülerde, Temek’in aracına binip ileri doğru ilerlediğini gören şüphelilerin, aracın önünü kestiği ve araca bir kişinin bindiği anlar kaydedildi. Bir süre sonra Temek’in araçtan kaçarak sitenin önüne geldiği ve şüphelilerin bir süre bekledikten sonra taksiyle ayrıldığı anlar da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

“Arabama binen kişi beni çivi sopasıyla dövdü”

Başına gelenleri anlatan Ümit Temek, “Her gün 07.50’de işe gidiyordum ancak olay günü 08.20’de evden çıkıp arabaya doğru yürüdüm. Önümden yürüyen insanları gördüm. Aracıma binip ilerledikten sonra ticari taksiden 2 kişi indi. Bir şey sormak için “Birisi beni durdurdu ve arabama bindi. Arabama binen kişi beni çivili sopayla dövdü. Yüzüm kanadı. Darbelerden korunmak için araçtan atladım. Beni tutmaya çalışan başka bir kişiden zar zor kurtuldum. Kameraya baktığımızda şüphelilerin aracın önünde bir şeyler yaptığını gördük. Karakola giderek şikayetçi oldum” dedi.

“Pusu kuruldu”

Kendisine pusu kurulduğunu belirten Temak, “Kimde pusu kurmaya cesaret etti? Polisi arayıp taksinin plakasını söylediğimde birisi ‘Ben taksi şoförüyüm, bu nedir’ dedi. günahım mı?’ Ancak kamera kaydına baktığımızda pusuda bekleyen bir kişinin yaklaşık 50 dakika boyunca taksi şoförüyle sohbet ettiğini gördük.” “Uzun süredir beni beklediklerini gördük. Taksi şoförü de olaya karıştı. Polis ekipleri taksinin ruhsat sahibine ulaştı. Ruhsat sahibi taksiyi kiraladığını söylüyor. Kişi kafama vurdu. 6- 7 kez. Kafamda delikler ve kesikler var. O da sopayla ayaklarıma vurdu” dedi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu