Haber

Cumhurbaşkanlığı adayı Muharrem İnce: Altılı masa her an patlayacak dinamit gibi

Partililer, depremden en çok etkilenen Hatay’da Taşra Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi karşıladı. Dörtyol ilçesi Çaylı Caddesi üzerindeki pazarda esnafı karşılayan İnce ve partililer, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ilçedeki çadırkentte iftar hazırlayan grupları ziyaret etti. Daha sonra İskenderun ilçesine hareket eden İnce ve partililer, çadırkenti gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Depremzede Özcan ve Hülya Vurucu çiftinin çadırına konuk olan İnce, burada aile ile iftar yemeği yedi.

“ALTI MASASI BANA GÜVEN VERMİYOR”

Programların ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ” Bu bizim Hatay’a 5-6. gelişimiz. Depremden beri buradan ayrılmadık. Bugün İskenderun’dayız. Vurucu ailesinden Özcan ve Hülya çiftinin çadırında iftarımızı yaptık. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Nefis Hatay yemekleri yedik. Her zamanki beyin sarsıntısından önce. Bir anlık beyin sarsıntısı olur. Deprem sonrası var. Uzun vadesi de var. Türkiye adetten büyük bir devlettir. Yani depremden sonra belediyeler ve devlet halkın çadırlarını, konteynerlerini, erzaklarını çözecek. Konu ile ilgili herhangi bir problem bulunmamaktadır. Hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Altılı tablo bana herhangi bir güvenilirlik sağlamıyor. Her an patlayacak dinamit gibi. İster altılı, ister yedili, ister karışık olsun, yine karıştırılır. Oradan iş olmayacak. El becerisi olmayacak, dostluk olmayacak.



SİYASİ ÇATIŞMA YAŞAYACAKLAR

Ne yapacaklar? Yani Libya tasarısı geldiğinde CHP hayır, Yeter Parti evet verecek. Ne olacak? Hiçbir şey olmuyor. O yüzden Ülke Partisi olarak biz bu ülkeye üçüncü bir seçeneğiz. Muharrem İnce ise Vatan Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı. Bir yerde 17, bir yerde 17. Seçime tek parti ve takımlarımızla giriyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

haber-yunusemre.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu