Haber

Rostic’in amiral gemisi, KFC’nin yerini alarak Moskova’da açıldı

Rostic’ten yapılan açıklamada, yeni restoranlarda öncekilere göre önemli bir değişikliğin olmayacağı, ambalaj ve kaplardaki tasarımın kırmızı ve beyaz şeritlerle birebir aynı olacağı belirtildi. Albay SandersYerine tavuk olacağı belirtildi.

Rostic’in restoran zincirini yöneten Unirest’in genel müdürü Tatyana Shamanskaya, açılışların 66 kurumsal restoranla başlayacağını belirterek, önümüzdeki dönemde Moskova’da 25, Khanty-Mansiysk Özerk Bölgesi’nde 15 restoranın açılmasının planlandığını kaydetti. gün, kalan 26 restoran ise Mayıs ayında açılacak.

Rusya’da KFC 1100’den fazla Bir satış noktası var. KFC’nin sahibi Yum Brands, kendi bölgelerinde KFC’yi geliştirmekten sorumlu 22 franchise ortağına sahipti. Nisan ortasında, Yum! Brands, Rusya’daki KFC restoranlarının Smart Service’e (Unirest’in de yüzde 100’üne sahip olan) satışını tamamladığını duyurdu.

Anlaşma, Rusya’daki tüm KFC restoranlarını, işletim sistemini, ana franchise haklarını ve Rostic’in ticari markasını içeriyor. Anlaşmanın bir parçası olarak Smart Service, restoranların markasını Rostic’s olarak değiştirmekten ve tüm çalışanları çalışır durumda tutmaktan sorumlu olmayı kabul etti. Birinci basamakta 100’den fazla şirket Rus KFC restoranıyeni markaya devredilecektir.

habergolyaka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu